A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

Drenningahof

Appartementencomplex Drenningahof in Dronryp bestaat uit 60 seniorenappartementen aan de Hearewei en Joukereedsje. Ruime woningen, met een eigen terras of balkon.

De appartementen zijn gelijkvloers en hebben een ruime woonkamer, dichte keuken, slaapkamer en terras of balkon. U beschikt over een praktische badkamer en een inpandige berging. Op de begane grond vindt u een ruimte voor opslag en de fietsenstalling. Het gebouw bestaat uit 3 verdiepingen en is voorzien van een lift.

Als huurder kunt u gebruik maken van voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling.
Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

  
Over Drenningahof

Appartementencomplex Drenningahof ligt aan de Hoofdweg naar het dorpscentrum van Dronryp. Centraal in het gebouw vindt u het zorgsteunpunt en dagactiviteitencentrum van Palet. In het dorpscentrum vindt u diverse voorzieningen en winkels.

De woningen zijn eigendom van Habion. Voor meer informatie over verhuur kunt u contact opnemen met maklaardij Hoeksra, tel.nr. (058) 233 73 33

 

Kijk bij de overige tabbladen voor beschikbare woningen en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

 

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: