A A A

DETAILPAGINA-WONEN.png

Swettehiem

Appartementencomplex Swettehiem in Leeuwarden heeft 170 appartementen in de wijk Westeinde en is onderdeel van multifunctioneel centrum Westeinde. Comfortabele woningen waar u zelfstandig kunt wonen, met de zorg en ondersteuning van Palet binnen handbereik.


De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, één slaapkamer, deels met balkon. Een aantal appartementen heeft twee slaapkamers. Elke woning heeft een eigen berging. Het appartementencomplex bestaat uit 6 verdiepingen en is voorzien van twee liften.

Als huurder kunt u gebruik maken van alle voorzieningen van Palet. Daarbij kunt u denken aan huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling. Ook kunt u een beroep doen op de diensten en activiteiten van Palet die bij u in de buurt georganiseerd worden.

Over Swettehiem
Zowel de appartementen als de openbare ruimtes in Swettehiem zijn in 2010 volledig gemoderniseerd. Centraal in Swettehiem vindt u het zorgsteunpunt en de dagactiviteitenruimte van Palet. Tegenover het appartementencomplex ligt wijkcentrum Eeltsje’s Hiem. Daar vindt u het wijkrestaurant. Openbaar vervoer, winkels en supermarkten bevinden zich op loopafstand.

Kijk bij de overige tabbladen voor beschikbare woningen en een totaaloverzicht van de zorg, diensten en activiteiten die we hier leveren.

Ook elders heeft Palet mogelijkheden voor wonen met zorg in Noordwest Friesland. We hebben vestigingen in Leeuwarden en de gemeenten Leeuwarderadeel, Menameradiel en Harlingen.

 

 

(0900) 321 321 3 (€ 0,01 p.m.)
info@paletgroep.nl

Bel mij terug

Heeft u een vraag en wilt u door ons teruggebeld worden?

Deel deze pagina op: